2 Οκτ 2014

Δελτίο τύπου 03-10-2014 Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας - video από τη δραστηριότητα της 24ης Σεπτεμβρίου 2014

  Το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας ευχαριστεί το αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας "ΠΕΙΡΑΤΕΣ" για την εθελοντική συμμετοχή των τυφλών αθλητών της ομάδας goalball του Σωματείου, στον αγώνα επίδειξης goalball που πραγματοποιήθηκε στις 24-10-2014, στα πλαίσια του "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" 2014.

  Επίσης ευχαριστεί το δήμο Σπάρτης & το νομικό πρόσωπο πολιτισμού & περιβάλλοντος που ενέταξαν τον αγώνα επίδειξης goalball & τα βιωματικά εργαστήρια προσομοίωσης κινητικότητας τυφλών, στις εκδηλώσεις του "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" 2014 και κάλυψαν το σύνολο του κόστους μετακίνησης & φιλοξενείας της αποστολής από το Βόλο.

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή "συζητώντας" της 24ης Σεπτεμβρίου 2014 με το διευθυντή του ραδιοτηλεοπτικού καναλιού Ελλάδα κ. Αντώνη Φελούρη ο οποίος φιλοξένησε τον πρόεδρο του αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας κ. Αργύρη Τριανταφύλλου & τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας κ. Παναγιώτη Αλεξανδράκη πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=ZwD7We6QKfQ&list=UURHpGDPgtyzokzi2MymPv0g&index=10

  Επίσης πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τις συναντήσεις στελεχών φορέων ΑμεΑ με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και το δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιότη Ευάγγελο, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσιάστηκε η δράση των φορέων ΑμεΑ, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις μεγάλες δοκιμασίες που υποβάλλεται το άτομο με αναπηρία & η οικογένειά του & συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία: 

http://www.youtube.com/watch?v=VFT7A4_8Q4Y&list=UURHpGDPgtyzokzi2MymPv0g

  Στιγμιότυπα από τον αγώνα επίδειξης goalball μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.report24.gr/dinami-psixis-apo-ta-amea-agwnes-go-ball-stin-sparti-vinteo.htm



  Μπορείτε να κατεβάσετε ένα μικρό απόσπασμα από το video του αγώνα επίδειξης goalball πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.dropbox.com/sh/mo7zn9pnwn3vgdd/AADwnWisPfOWkpl7qWpYgn4Ma?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.