23 Φεβ 2016

video - Συμπεράσματα από την τριήμερη παρουσία της εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο στη Λακωνία με πλήθος παρουσιάσεων της εντυπωσιακής επίδειξης του αθλήματος τους

Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας
Κλεομβρότου 50, 23100
Πληροφορίες: Παναγιώτης Αλεξανδράκης
Τηλ: 27310-83335
Κιν: 699-22-699-69
e-mail: alexandrakistakis@gmail.com
blog: takisalexandrakis.blogspot.gr/
blog: amealakonias.blogspot.gr

Προς:  Μ.Μ.Ε., Σπάρτη, 3 Μαρτίου 2016, Αρ. Πρωτ.: 23

Δελτίο τύπου

Θέμα: Video - Συμπεράσματα από την 3ήμερη παραμονή της εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο στη Λακωνία - ευχαριστήριο μήνυμα

Video από την θεαματική επιδειξη ξιφασκίας με αμαξίδιο στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Σπάρτης στις 29-02-2016.

Video παρουσίασης της εντυπωσιακής επίδειξης ξιφασκίας με αμαξίδιο στην εκδήλωση συνάντησης μελών και φίλων Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας στις 28-02-2016

Video 1 παρουσίασης της εντυπωσιακής επίδειξης ξιφασκίας με αμαξίδιο μπροστά σε 1.000 τουλάχιστον Σπαρτιάτισσες και Σπαρτιάτες μαθητές.

Video αγωνιστικής ισχύος και σπαρτιατικής δύναμης της εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ευχαριστεί την ΕΑΟΜΑμεΑ και τα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο για την αποδοχή της πρόσκλησης που τους απευθύναμε, για τη φιλοξενεία τους στη Λακωνία μας, η οποία άφησε πίσω της υπέροχες αναμνήσεις, μοναδικές στιγμές, εξαιρετικά μηνύματα και διδάγματα για μικρούς και μεγάλους. Στις καθημερινές παρουσιάσεις των θεαματικών επιδείξεων του αθλήματος της ξιφασκίας σε αμαξίδιο που έλαβαν χώρα στο Δήμο Ευρώτα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στην Σπάρτη στην εκδήλωση της ετήσιας συνάντησης μελών και φίλων του Σωματείου μας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Σπάρτης και αμέςως μετά στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης τη Δευτέρα 29 του μήνα, τις οποίες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή περισσότεροι από 2000 Άνθρωποι, αναδείχθηκε το παραολυμπιακό ιδεώδες, η δύναμη, η τεχνική και η εκρηκτική αγωνιστική ενέργεια που καλλιεργεί και διαρκώς εξελίσσει η εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο, ενώ τονίστηκε και η τεράστια σημασία της προσεκτικής χρήσης των τροχοφόρων οχημάτων για τη ζωή και την υγεία μας, μιας και τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν τη μεγαλύτερη πύλη εισόδου του Ανθρώπου στην αναπηρία, οδηγώντας τον συνήθως στο αναπηρικό αμαξίδιο.

Ευχαριστούμε το Δήμο Σπάρτης και το ν.π. κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και παιδείας, το Δήμο Ευρώτα και το ν.π. "Νικηφόρος Βρεττάκος", και την περιφερειακή ενότητα Λακωνίας που στήριξαν την 3ήμερη φιλοξενεία της αποστολής. Επίσης για τη στήριξη της εκδήλωσης συνάντησης μελών και φίλων του Σωματείου μας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ευχαριστούμε τη Λακωνική τροφίμων, την Κ. Χατζέλης Α.Ε., την Κουτσοβασίλης lifts, το εστιατόριο Πεινολόγιο, την Γερμανός Σπάρτης, τα συστεγαζόμενα φαρμακεία Βακαλόπουλου Λιναρδάκη και πλήθος λακωνικών καταστημάτων των οποίων τη λίστα θα ανακοινώσουμε με επόμενο δελτίο τύπου με τις ευχαριστίες του Σωματείου μας.

Στην εκδήλωση του Σωματείου μας βρεθήκατε όλες και όλοι εσείς οι φίλοι μας, εσείς που ενισχύεται την προσπάθεια μας, το ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου μας το οποίο λόγω της οικονομικής κρίσης έχει πλεόν αναλάβει μέγιστο έργο για την αντιμετώπιση της εξαθλίωσης του Ανθρώπου με Ειδικές Ανάγκες στη Λακωνία μας. Επίσης παρευρέθηκαν: ο βουλευτής Λακωνιας κ. Θανάσης Δαβάκης, ο πρόεδρος του ν.π. κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και παιδείας του Δήμου Σπάρτης κ. Θέμης Πατσιλίβας ο οποίος εκπροσωπούσε και το Δήμαρχο Σπάρτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο εκπρόσωπος του διευθυντή της διεύθυνσης αστυνομιάς Λακωνίας ταξίαρχου κ. Γεωργίου Μαρουδά, υπαστυνόμος Β κ. Παναγιώτης Σπυριδάκος και πλήθος εφημερίων της Λακωνίας, εκπροσώπων φορέων ΑμεΑ και συλλόγων.

Φυσικά την εκδήλωση μας ευλόγησε και τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος ο οποίος απηύθυνε το θερμό και μεστό του λόγο, τον οποίο χαρακτήριζε (όπως πάντα) η πατρική του αγάπη για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά!

Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν πολλά μέλη του Σωματείου μας και οι οικογένειες τους και μια μεγάλη ομάδα τροφίμων του ιδρύματος χρονίως πασχόντων "Άγιος Παντελεήμων" με τους συνοδούς τους. Η σκέψη όλων μας βρισκόταν κοντά και στα πολυάριθμα μέλη του Σωματείου μας τα οποία λόγω της αναπηρίας τους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση που πραγματοποιείται ακριβώς για αυτά.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναστροφή των δυσμενών εξελίξεων της οικονομικής κρίσης, με αδιάκοπη δράση, διαρκή προσπάθεια και συνεργασία, η οποία θα πρέπει να γίνει πράξη μέσω ενός πανλακωνικού φορέα, την ίδρυση του οποίου σύντομα θα προτείνει σε ευρεία σύσκεψη το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Με τιμή, το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.