26 Νοε 2016

Τα επιδόματα στο στόχαστρο της τρόικας - Θα αποδίδονται βάσει νέων κριτηρίων

Τα επιδόματα στο στόχαστρο της τρόικας - Θα αποδίδονται βάσει νέων κριτηρίων

Σήμερα προστέθηκε άλλο ένα δημοσίευμα από το Έθνος στο αρχείο με τα άρθρα που μας φέρνουν πιό ΄κοντά σε δυσμενείς εξελίξεις.

Εάν ξαφνιάστηκε κάποιος από τα όσα δήλωσε ο ευρωπαίος αξιωματούχος Γερούν Ντάισελμπλουμ, τότε δεν παρακολουθεί τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας, με τις ρεαλιστικές προσεγγίσεις, στις οποίες απλά εξηγούμε τι γράφουν τα όσα έχουν προσυμφωνηθεί και υπογραφεί. Είναι μειώσεις και περικοπές που οδηγούν στον αφανισμό μας. Εάν τρομοκρατήθηκε από τα όσα έμαθε, καλά έκανε και τρομοκρατήθηκε.

Γιατί είναι αλήθεια αυτό που βροντοφωνάζουμε τόσο καιρό! Πως το Διαβάστε το σύνολο της ανάρτησης με όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες.

1 σχόλιο :

  1. Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
    Νέες ενστάσεις εκφράζουν οι δανειστές και κυρίως η πλευρά του ΔΝΤ για τον τρόπο χρηματοδότησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής.
    Οι εκπρόσωποι των θεσμών φέρονται συμφώνα με την εφημερίδα να θέτουν θέμα μεγαλύτερων περικοπών σε συγκεκριμένα προνοιακά επιδόματα προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το μέτρο στήριξης των ευάλωτων ομάδων το 2018, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόσκομμα στη δύσκολη διαδικασία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
    Η νέα εμπλοκή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας, καθώς θεωρείτο ότι το ζήτημα είχε κλείσει με τη δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε 2 δύσκολες μεταρρυθμίσεις που πιθανώς να κρύβουν παρεμβάσεις σε οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα αλλά και σε φοροαπαλλαγές, με στόχο να εξοικονομηθούν 200 210 εκατ ευρώ.
    http://www.skai.gr/news/finance/article/336108/nees-enstaseis-gia-ta-epidomata-apo-tous-daneistes-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.