7 Μαρ 2017

Ακούει κανείς; Τροχαία ατυχήματα - Κάθε μέρα 6 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα - 15-20 σοβαρά τραυματισμένοι ή ανάπηροι

Ξεπερνά τα 2,36 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος των τροχαίων

Έρευνα για τη «μάστιγα» των τροχαίων από μεταπτυχιακό φοιτητή θύμα τροχαίου

Ακούει κανείς; Κάθε μέρα 6 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα και 15-20 σοβαρά τραυματισμένοι ή ανάπηροι

Μελέτη της επιτροπής οδικής ασφάλειας της Βουλής. Πρώτη αιτία θανάτου στην ηλικιακή κατηγορία 15-29 αποτελούν τα τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα. Διαβάστε το σύνολο του άρθρου πατώντας εδώ.

Ο Δημήτρης Αντωνίου έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου 16 ετών. Η ζωή του ανατράπηκε οριστικά. Διαβάστε το σύνολο του άρθρου πατώντας εδώ.

Τα τελευταία πενήντα χρόνια η Ελάδα θρηνεί 120.000 νεκρούς, 350.000 ανάπηρους και δύο εκατομμύρια τραυματίες. Το κύριο βάρος της προσπάθειας της "Παρέας εν δράσει" στοχεύει σε αυτή την ενημέρωση των παιδιών και των εφήβων που συναντά στις επισκέψεις της σε όλη την Ελλάδα. Να μάθουν πως το τροχαίο ατύχημα αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισόδου ενός Ανθρώπου στην αναπηρία! Ελάτε σε επαφή με τα μέλη της εθελοντικής μας ομάδας να προγραμματίσουμε την επίσκεψη της "Παρέας" στην περιοχή σας, κοντά στα δικά σας παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαβάστε το σύνολο του άρθρου πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.