26 Μαΐ 2017

2017-05-22_25 Δελτίο τύπου Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας - Videos - photos Ημερίδας "Κοινωνία - Διαφορετικότητα - Αναπηρία" στη Σπάρτη στις 14-05-2017

Δελτίο τύπου

Προς:  Μ.Μ.Ε. Σπάρτη, 22 Μαΐου 2017, Αρ. Πρωτ.: 25

Θέμα: Video - photos Ημερίδα "Κοινωνία - Διαφορετικότητα - Αναπηρία"

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, για την αμέριστη στήριξη που παρείχαν στο Σωματείο μας για την πραγματοποίηση της Ημερίδας "Κοινωνία - Διαφορετικότητα - Αναπηρία" στην οποία παρουσιάστηκαν τα πορίσματα του δεύτερου κύκλου εργασιών του επιστημονικού forum "Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος" που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του Σωματείου μας. Ευχαριστεί επίσης Διαβάστε το σύνολο του δελτίου τύπου με videos και φωτογραφίες πατώντας εδώ.

Video - Προαναγγελία της ημερίδας "Κοινωνία - Διαφορετικότητα - Αναπηρία" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ tv - Παρασκευή 13-05-2017.

Video - Καλωσόρισμα - Χαιρετισμοί.

Video - Εναρκτήρια ομιλία από τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Αντώνη Τραυλό, Πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Διαβάστε το πρόγραμμα της ημερίδας και το σύνολο των αναρτήσεων σχετικά με το επιστημονικό forum "Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος" πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.