11 Αυγ 2017

Άμεση η αποδοχή των εφ' όρου ζωής πιστοποιητικών αναπηρίας των εκδιδομένων πριν την 01-09-2011 για φορολογικά θέματα όπως ορίζει η ΠΟΛ 1122 της 8ης Αυγούστου 2017 σε απόλυτη συνάφεια με την επιστολή της Γ.Γ. Πρωθυπουργού

Άμεση επίλυση φορολογικών θεμάτων - Πιστοποίηση αναπηρίας για απαλλαγή από ΕΝ.Φ.Ι.Α.

ΠΟΛ.1122/2017 Τροποποίηση της ΠΟΛ 1212/2015 απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε.

Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για όλους και συγκεκριμένα για τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες να τυγχάνει άμεσης εφαρμογής κάθε διάταξη που ορίζεται στην έννομη τάξη της χώρας μας, η οποία εφαρμοζόμενη επιλύει τεράστια ζητήματα που τους ταλαιπωρούν. Αμέσως μετά την επιστολή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού προς το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, με θέμα "Απάντηση του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για το ζήτημα της αποδοχής των εν ισχύ πιστοποιητικών αναπηρίας", η οποία επισφράγισε την θέση του Σωματείου μας περί της αδιαμφισβήτητης ισχύος των εφ' όρου ζωής πιστοποιητικών αναπηρίας έναντι όλων και σε απόλυτη συνάφεια με αυτή, εκδόθηκε η ΠΟΛ 1122/2017 περί του καθορισμού διαδικασίας χορήγησης εκπτώσεων, μειώσεων και αναστολής πληρωμής του ΕΝ.Φ.Ι.Α, στην οποία διευκρινίζεται πως όλα τα εν ισχύ πιστοποιητικά αναπηρίας γίνονται δεκτά και παύει η ταλαιπωρία των Ανθρώπων με Ειδικές Ανάγκες.

Στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να πληροφορηθείτε το πλήρες κείμενο της ΠΟΛ με την οποία γίνονται αποδεκτά τα εφ' όρου ζωής πιστοποιητικά αναπηρίας που έχουν εκδοθεί πριν την 01-09-2011 για φορολογικά θέματα.

Χρηστικές πληροφορίες για την αποδοχή του με ισχύ εφ' όρου ζωής πιστοποιητικού αναπηρίας σας.

Το πρότυπο της αίτησης προς κάθε δημόσια υπηρεσία ώστε να κάνει δεκτό το με ισχύ εφ' όρου ζωής πιστοποιητικό αναπηρίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.